Kijk het plenaire deel van het event terug!

Keynote speech 'Once upon a future' van Leen Zevenbergen

Klimaatverandering, nieuwe technologieën en andere uitdagingen en kansen. De grote transities zijn onvermijdelijk. Hoe kies je zelf je koers in de veranderende wereld? Leen Zevenbergen is expert op het gebied van duurzaam ondernemerschap. Hij neemt ons tijdens zijn 'inspiriment' in hoog tempo mee in zijn praktijkverhalen met als doel om samen een betere en eerlijkere wereld te bouwen. Met elkaar, in volle afhankelijkheid.

 

Paneldiscussie 'Toekomstbestendige zorg'

Aan de hand van een aantal groene stellingen gaat dagvoorzitter Leen met onze panellisten in gesprek over initiatieven, kansen, barrières, verantwoordelijkheden en meer. Het panel bestaat uit niemand minder dan Dennis Pot (Huisartsenpraktijk Hilversum Oost; 1e lijns zorgverlening), Jeroen Kemperman (Zilveren Kruis; zorgverzekeraar), Brigit van Soest-Segers (Vereniging Innovatieve Geneeskunde; farmaceutische industrie) en Ype van Strien (Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport; overheid). Helaas kon Niek Sperna-Weiland (Amsterdam UMC; 2e lijns zorgverlening) vanwege persoonlijke omstandigheden niet aanwezig zijn. 

 

Pitch Groene Zorg Alliantie

De Groene Zorg Alliantie is hét platform voor groene zorgcommissies en Green Teams in Nederland. De aangesloten leden delen hier effectief updates of activiteiten en doen snel inspiratie op. De alliantie vormt een krachtige, uniforme stem over duurzame zorg richting overheden, bestuurders en andere zorgprofessionals. Sta jij na afloop van ons event te popelen om met groene zorg aan de slag te gaan, dan weet je waar je moet wezen!

 

Pitch Jonge Zorgdenktank

De Jonge Zorgdenktank is een netwerk voor en door young professionals  werkzaam binnen de zorg. JZDT haar leden vertegenwoordigen tezamen alle domeinen van de Nederlandse gezondheidszorg. JDZT heeft als doel om haar leden in verbinding met elkaar te brengen om zo van elkaars werkzaamheden en perspectieven te kunnen leren evenals een netwerk op te bouwen.